Välkommen!

...till vår mysiga familjecamping!

Vem är vi?

Vi är Rembrandt och Annelie, ett driftigt, entusiastiskt par med två barn. Våra rötter ligger i ‘Gröna Hjärtat’ i Nederländerna. Inte långt från alla stora städer. 🙂

Entreprenörskap är vår passion! I slutet på 2007 tog vi över Yxningens Camping. Ett antal år arbetade vi tillsammans men under tiden arbetar vi tillsammans med ett härligt lag av svenska och holländska medarbetare. Sedan 2010 tar vi hand om några semesterhus i närheten av Yxningen och sedan 2015 driver vi en till camping, Grännäs Camping och Stugby i Valdemarsvik. Rembrandt har dessutom ett it-företag sedan 2004.

Vi tycker att det är fantastiskt att leva vår dröm i Sverige och i Valdemarsviks kommun och hoppas att vi kan bo här väldigt länge! På vintern är vi lite själva och på sommaren gör vi allt vi kan för att ge våra gäster en underbar tid. En väldigt bra kombi! Just nu håller vi på att färdigställa nya receptionsbyggnaden + café på Yxningens Camping. Vi försöker att göra så mycket som möjligt själva så det tar också mycket tid men ingenting är mindre kul!

Hemma sköter och lekar vi gärna med våra ponnyhästar, katter och höns tillsammans med våra barn. Annelie är dessutom biodlare och säljer honung på båda campingplatser och några (jul)marknader. Kort sagt… sitta stilla är ingenting för oss. Men på vintern tittar vi på kvällen gärna på en bra tv-serie eller film.

Hjärtliga hälsningar,
Rembrandt & Annelie

Utskriftsdatum 2020-11-24.
Webbadress: yxningenscamping.se/vem-ar-vi/