Välkommen!

...till vår mysiga familjecamping!

Motorbåtäventyr

Upplev en härlig dag på Yxningen…. Åk motorbåt! En skön och spännande upplevelse för hela familjen! Från Yxningens Camping åker ni genom den 5 kilometer långa, lugna viken tills ni kommer fram till ’stora sjön’. Det finns mycket att se och beundra… Om ni har tur ser ni (simmande) rådjur, utter eller även älg. Yxningen är en sjö som uttråkar en aldrig. Om ni en gång har upptäckt den vill ni bara komma tillbaka och njuta igen! Sjön är så fin och spännande med sina 31 km2, nittio öar, 1500 hus på och runtomkring och massor med vikar. Yxningen är också känt för bra fiske och sitt rena vatten (siktdjup ner till 7 m). Åk på picknick på en av de obebodda öarna innan ni åker vidare eller tillbaka. Det är också möjligt att grilla på några ställen. Sola på en ö eller strand, hoppa i sjön och känna er helt uppfriskade!

Pris 4hk-båt: 150 kr per timme eller 700kr per dag exkl bränsle (max 5 vuxna); Pris 20hk-båt: 1000 kr för en dag exkl. bränsle (max 4 vuxna).  Pris 25hk-båt: 1250 kr för en dag exkl. bränsle (max 4 vuxna).

Det som ingår i priset: flytvästar för alla, lånekarta över sjön, ev vattentät container. Övrig information: På ’stora sjön’ kan det blåsa, ta med en tröja eller jacka. Tillval: Fiskekort finns att köpas på Yxningens Camping (dagskort: 80kr, årskort 500 kr).

Utskriftsdatum 2020-11-24.
Webbadress: yxningenscamping.se/motorbataventyr/