Välkommen!

"Hej! Vi är familjen Yx! Vi ska visa dig runt! Vill du veta vem vi är?" Klicka här!

family-blond

Hej! Vi är familjen Yx!

Sedan 2014 hittar du oss på Yxningens Camping! Vi är riktiga campingentusiaster och kan berätta mycket om campinglivet! Vi, Lars och Lea har två söner, Kevin och Theo som är fortfarande en liten bebis. Men han växer så fort! :) Vår dotter heter Lisa och morfar Per och mormor Britt är också ofta hos oss på campingen.

lars

Jag, Pappa Lars,…. är bilmekaniker och älskar sport. Jag är 42 år gammal och är gift med Lea. Hur länge sedan? Redan 15 år! Och jag är jätte stolt över min familj!

lea

Mamma Lea,…. Hon är väldigt special! Hon kan allt! :) Pffffff,…. sluta Lars! Jag ska berätta något om mig själv, hihi. Hej, jag heter Lea och är 39 år gammal. Jag älskar djur och hästridning tycker jag är bäst!

 morfarper mormorbritt

Morfar kan du träffas ibland på gräsklipparen, han har riktiga ‘gröna fingrar’. Mormor? Hon tycker väldigt mycket om kaffe och bulle. Så butiken är en av hennes favoritplatser på campingen!

lisa kevin baby-theo

Våra barn älskar naturen och är ute hela tiden! Och för folk liksom oss är Yxningens Camping ett topställe! Vandra i naturen, åka båt eller kanot, fiske, eller bara njuta framför husvagnen….. Och lilla bebisen? Han njuter mest av lugnet!

Du kan följ oss via Facebook också! Klicka på våra bilder och bli vän av oss! Vi ses!

Utskriftsdatum 2018-09-22.
Webbadress: yxningenscamping.se/hej-vi-ar-familjen-yx/