Välkommen!

...till vår mysiga familjecamping!

Bo på Yxningens Camping

Reception/butik
I butiken finns det mest nödvändiga man kan tänka behöva. Vi har (varma) frallor, glass, chips, mejeriprodukter, pålägg, cigaretter, personliga produkter, böcker, vykort, frimärken, frukt, leksaker, campingartiklar, fiskekort, karta över sjön osv. Vi hänvisar gärna till ICA-butiken i Gusum (4 km) eller Matöppet i Ringarum (6 km).

Servicehus
Ett rent servicehus är vår prioritet. Servicehuset som ligger i mitten har ett rum för damer, ett för herrar, ett handikapprum, latrin för lösa tankar, tvättrum och kök. Servicehuset är tillgängligt dygnet runt. Duschen, tvättmaskinen och torktumlaren funkar med 5-kr-mynt. Utanför servicehuset finns en torkvinda.

Trådlöst internet
På hela campingområdet finns trådlöst internet. Internet är gratis på terrassen en i butiken. På resten av campingen frågar vi en avgift.

Vägbom
För att erbjuda våra gäster en trygg och lugn vistelse stängs vägbommen vid campingens entré kl 22 på kvällen till kl 8 på morgonen.

Båtramp
Det är möjligt att ta med din egen båt. Användning av båtrampen kostar 60 kr per säsong. Pengarna ska till Gusums Båtklubb. En båtplats kostar 75 kr per natt (reservera innan). Om du inte vill ha en båtplats tar du båten ur vattnet efter användning och steller den på parkeringen alternativt din husvagnstomt.

Utskriftsdatum 2019-04-25.
Webbadress: yxningenscamping.se/bo-pa-yxningens-camping/