Välkommen!

...till vår mysiga familjecamping!

Bo i husvagn eller husbil

Alla våra husvagns/husbilplatser har el. Det är möjligt att placera kostnadsfritt ett litet tält på din tomt (om det passar).

DSC01935

Välja plats
Överhuvudtaget får du välja campingtomt, med undantag för reserverade platser eller i hög-högsäsong (juli). I sista fallet kan det vara så att du får en plats tillsagt. Om du reserverar en plats då gör vi allt vi kan för att ge dig en fin plats. Vi kan tyvärr inte garantera att det blir precis den tomt som du hade tänkt dig.

Servicestation för husbilar
Framför servicehuset finns en servicestation för husbilar. Här kan du tömma fasta tankar och fylla på vatten. Användning är gratis för campinggäster. Om du inte bor på campingen men vill använda servicestationen då ber vi dig att anmäla dig i receptionen. För 30 kronor får du tillgång.

Vilka tomter finns det?
Vi har överhuvudtaget fina grästomter på ungefär 100m2. Platserna 1-7 befinner sig på en före detta väg och har mest grus som underlag, de är stadiga för husbilar i fall det skulle regna. På plats 9-18 som ligger direkt vid vattnet tillåter vi tält och husvagnar. På plats 21-34 får stå  både husvagnar, husbilar och tält (några platser är reserverade för säsongsgäster). För extrem stora husbilar (typ >9 m, touringcar) ordnar vi en plats på parkeringen vid campingen.

Quickstop/ställplatser
På parkeringen framför campingen erbjuder vi quickstopplatser eller ställplatser. De är tillgängliga från kl 20.00 och kostar 100 kr för en natt. Du betalar i receptionen och får härmed tillgång till alla campingens anordningar.

In- och utcheckningstid
Vi hanterar ej speciell tid för incheckning. Du får komma när du vill och stanna så länge du vill. 😉 Senaste utcheckningstid är kl. 15. Om du kommer innan dess i högsäsong kan detta betyda att du får vänta på en plats eller på att få tydlighet om det finns plats. Vi rekommenderar dig att ringa i förväg så att vi kan reservera en plats åt dig.

Utskriftsdatum 2019-04-25.
Webbadress: yxningenscamping.se/bo-i-husvagn-eller-husbil/